Cum ne afectează un sentiment de noroc?

Fericirea de multe ori pot, paradoxal, dar, de asemenea proteja iluzii despre el. Trebuie să crezi că fericirea ta depinde de alții, și veți fi mulțumiți doar atunci când cineva dintre cei dragi, asteptarile tale. Acest punct de vedere, cu toate acestea, cel mai adesea duc la dezamăgiri dureroase. Nimeni de aici nu pentru a umple dorințele lor. Mulți oameni, de asemenea, un sentiment de fericire de mai multe neîntemeiat a fost amânată pe termen nelimitat în viitor. Bazându-se pe ceea ce dată când se întâmplă acest lucru sau că, ei vor fi fericiți. Și a alerga-le momente fericite, care pot fi efectuate acum.

Dacă pentru o lungă perioadă de timp de recuperare,

Dacă pentru o lungă perioadă de timp de recuperarede un sentiment de fericire nu s-au confruntat, încercați să ia obiceiurile de femei, care din fericire ea a fost ocupat. Ei nu spun “da”, atunci nu cred

Sigur stii asta. De câte ori ați fost de acord cu ceva, că poate chiar un pic de tragere de inimă? Doar din politețe, sau pentru un prieten a făcut fericiți. Dar aceasta este o stare de spirit proasta. Přetvařování-ți de sănătate mintală grozav, desigur, nu se adaugă. Aflați pentru a vorbi pur și simplu, nu, fără alte explicații și de a prezenta motivele, de ce nu o poti face. Ieși deci, calea spre fericire. În cazul în care numai astăzi nu vrea să meargă la vin cu prietena, pur și simplu nu merg. Cuvântul “nu” poate fi foarte eliberator. În cazul în care, desigur, este neříkáte de prea multe ori un conducător. http://obiceiuribune.info/

“Noi, cel puțin, la fel de important ca și celelalte, așa că nu este de datoria noastră de a face ceva pentru alții prin sine. Ai grija de tine, nu este egoism, chiar și așa, că dacă noi înșine vom fi mulțumiți și fericiți, ne-am din toată inima de a ajuta o persoană, fără un sentiment de datorie și de remușcare, ci pur și simplu pentru că ne dorim cu adevărat”, a spus psihologul Ian Kulhánek.

Nu vă zgârciți la complimente

Dacă cineva străin, mai ales o femeie, având un compliment, te cunosc, cum te-ar putea pozitiv pentru a personaliza. Nu ezitati al doilea rând, lauda. Dacă te admira stilul, coafura sau carisma, nu vă fie teamă să-i spun.

Lauda poate fi chiar un chelner într-un restaurant, că bine și-a îndeplinit munca sa, sau aveți nevoie pentru a prodavačku la casa de marcat de la supermarket. Pochvalou iau o altă stare de spirit, iar acest lucru este deja de la sine cheamă pe tine. O senzatie de fericire, pentru a deschide, ca de la tine, și la chválené omului.

Elibereaza de furie și iartă resentimente

Elibereaza de furie și iartă resentimenteDe fiecare când cineva raněni și, în ciuda faptului că durerea, mânia și ura totul este în ordine, atunci când cineva este în voi rămâne prea mult timp. Ura dăunează celui care urăște, mult mai mult decât atât, la care ea se simte. Sentimentele de ură afecta în mod negativ relatia, ei încheie tine într-un tur de furie și de mânie, și oferă posibilitatea de a se bucura de frumusețea vieții.

Regulile de bază care cresc sansa la fericire

Apreciați ceea ce aveți de – a învăța să se bucure chiar și de zi cu zi lucruri și accesorii, și fiți recunoscători pentru lucrurile care sunt gratuite.

Traieste prezentul – cadru de viață fericită de a trăi aici și acum. Sau netrápit cu ceea ce s-a întâmplat în trecut, dar nu de faptul că ar putea în viitor să apară.

Neporovnávejte cu alte – compararea duce la invidie, care, din fericire, desigur, nu.

Nelitujte – sebelítostí nu nepomůžete. Dacă în viața ta ceva nu este așa, încercați să schimbe acest lucru și dacă se poate schimba ceva, încercați să facă față cu ea.

Nu faci lucruri pe care nu le puteți schimba nu poți salva toată lumea, chiar dacă ar fi vrut. Faptul că nu poate afecta nu trebuie să vă faceți griji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *